Informatie


Tarieven

Particuliere tarieven
Kennismakingsgesprek telefonischgratis
Email/telefonisch consult (kort)gratis
Intakegesprek €60,-
Individuele behandeling kind€80,-
Groepsbehandeling kind€60,-
Afsluitend gesprek op school op verzoek van ouders€80,-
Ouderbegeleiding €80,-
Workshop €25,-

Tarieven zijn per sessie inclusief btw, voorbereiding en werkmaterialen.
De kosten voor het intakegesprek worden alleen in rekening gebracht als we met elkaar besluiten aan de slag gaan. Wilt u zo vriendelijk zijn om een afspraak minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Als we een begeleidingstraject zijn gestart, wordt, overmacht daargelaten, het uurtarief in rekening gebracht bij te late berichtgeving.
Wanneer een sessie na 18.00 uur wordt gepland, geldt er een toeslag van € 15,-.
U dient de factuur binnen een termijn van 14 dagen te betalen en zelf te declareren bij de zorgverzekeraar. Vergoedingsmogelijkheden worden hiernaast beschreven.


Tarieven voor scholen en instellingen

Tarieven voor scholen en instellingen worden in overleg bepaald.


Feedback van kinderen


Ik heb geleerd hoe ik meer vertrouwen in mezelf kan krijgen.

Angelle

Ik heb veel van u geleerd. We konden met elkaar lachen. Thanks dat ik weer vrienden heb!

Gulcin

Ik gebruik je tips vooral en ze zijn ook nuttig. De magische vijf minuten zijn heel leuk. We hebben heel veel leuke spelletjes gedaan.

Marco

Je kunt overal over praten, dat je je problemen kunt oplossen, als je ergens mee zit kun je het vertellen. Mij is geleerd dat je altijd in jezelf en in elkaar moet blijven geloven en op elkaar kunt vertrouwen.

Laura

Ik heb geleerd dat dingen ook positief kunnen zijn in plaats van negatief.

Maaike

Feedback van ouders


9

Hartelijk bedankt voor de goede zorgen voor onze dochter!


Ze heeft het erg naar haar zin gehad en duidelijk baat bij de oefeningen en tips. Ze is heel trots dat het haar nu lukt om de toiletdeur op slot te doen! Hopelijk gaat ze het nu toepassen op andere situaties waarin ze stress ervaart. Wellicht is het een idee om nog een keer een terugkomsessie te plannen na de zomer als ze op de middelbare school zit? Ik zal je zeker aanbevelen en op een schaal van 10 zit je dicht bij de 10! Groetjes en nogmaals dank -ook voor het leuke kadootje wat helemaal bij onze dochter past-
9

Bedankt voor alle goede zorgen en training


Onze zoon van 5 heeft er zeker wat van opgestoken! Qua cijfer geef ik zeker een 9, je bent een warme en toegankelijke vrouw en onze zoon was onder de indruk van jou. De aanpak was verfrissend en lag er niet te dik op (vanwege psychologisch oogpunt). Het spelenderwijs ontdekken van zijn probleempjes sloeg goed aan en hij sprak er ook met ons over, soms moesten we het eruit trekken. Wij hadden graag wat meer met hem willen oefenen maar gaan dat zeker nog doen.

Wij zijn laaiend enthousiast


(Deze mail type ik samen met mijn zoon, die mij dicteert.) Hoe gaat het met jou? Met mij goed. Ik gebruik je tips vooral en ze zijn ook nuttig. De magische vijf minuten zijn heel leuk. We hebben al heel veel leuke spelletjes gedaan. Ik mocht ook een keer als magische vijf minuten samen met papa op een oude typmachine typen. Dat was heel leuk. Gisteren hadden we geen tijd meer voor de magische vijf minuten omdat we een soort van borrel hadden. Daarom krijg ik vandaag de magische tien minuten en mag ik dit mailtje sturen. Ik mis je heel erg! Dank voor je berichtje. Zoals je hierboven ziet gaat het goed met onze zoon. Hij heeft echt baat bij wat hij heeft geleerd, net als wij trouwens – dank voor alle tips in de mails! Vandaag nog moest hij even naar zijn kamer om te ‘milkshaken’. Vond hij niet leuk, maar hij was echt even ‘boos’. Er kwam – nog geen drie minuten later – een hele andere zoon terug, en zo bleef hij ook de rest van de avond! Hij heeft het nog wel zwaar met het laten inslapen van onze poes, maar ook dat kan hij denk ik nog wel een goede plek geven met wat tijd. Dan nog even de evaluatie. We vinden het moeilijk om een cijfer te geven. Wij zijn laaiend enthousiast en zien heel duidelijk dat je aanpak bij onze zoon vruchten afwerpt en zeker ook nog gaat blijven afwerpen. Daarmee zouden we je in vergelijkbare situaties absoluut en zeker aanbevelen. En wel aanbevelen of niet aanbevelen is binair, dus 1 of 0 ;-). Kort gezegd, we zijn heel blij met KeijzerSterk en zouden de keus zeker weer zo maken, en ook ouders met kinderen met dezelfde problemen zouden we je zeker aanbevelen!
9

Bedankt voor alle goede zorgen en training


Onze zoon van 5 heeft er zeker wat van opgestoken! Qua cijfer geef ik zeker een 9, je bent een warme en toegankelijke vrouw en onze zoon was onder de indruk van jou. De aanpak was verfrissend en lag er niet te dik op (vanwege psychologisch oogpunt). Het spelenderwijs ontdekken van zijn probleempjes sloeg goed aan en hij sprak er ook met ons over, soms moesten we het eruit trekken. Wij hadden graag wat meer met hem willen oefenen maar gaan dat zeker nog doen.
8

Wij zouden keijzersterk zeker aanbevelen


Wij zouden keijzersterk zeker aanbevelen bij kindjes die dit eventueel nodig hebben! Onze zoon heeft er zeker baat bij gehad en het was mooi om te zien hoeveel plezier hij erin heeft gehad en hoe jij zijn vertrouwen vanaf de eerste keer had. We raden het met een 8 aan!
9

pro-actief, flexibel en toegankelijk


We waren erg tevreden over je pro-activiteit, flexibiliteit en toegankelijkheid. Op een schaal van 1 tot 10, geven we je een 9.
Nogmaals dank en wie weet, tot ziens.
9

Het gaat goed met onze zoon


Vorige week is er in de lunchpauze iets voorgevallen. Hij is gelijk naar zijn juf gegaan. Zij heeft hem een compliment gegeven. De overblijf was verantwoordelijk in deze pauze. Zij hebben met de desbetreffende jongen gesproken en hebben de ouders hierover ook geïnformeerd. We hopen dat onze zoon het op deze manier blijft oplossen, dus het geleerde tijdens de training in praktijk brengt. Ook wij zijn trots op hem dat hij het op deze manier heeft opgelost. Hij heeft nu gezien dat de juf het oppakt als hij het ook aangeeft. Een cijfer 9 voor het aanbevelen. Onze zoon ging niet met tegenzin naar de training. Hij voelde zich op zijn gemak bij jou. Dit door jouw openheid en enthousiasme. De training, en ook het huiswerk wat wij mee kregen, hebben we als goed ervaren. De ouderpost is top!
We zijn dus super tevreden over de training. Dank daarvoor!
8

concreet, luchtig en past bij de verbeeldingswereld van het kind


Je krijgt van ons een dikke 8! Ik zou je aanbevelen. Waarom? Je trainingen zijn concreet, luchtig en passen zich aan de verbeeldingswereld van het kind aan. Ook wil ik daaraan toevoegen dat je ook vanuit de klant meedenkt en je communicatie helder is. Je hebt je programma, maar luistert ook naar de wensen en vragen van de ouders. Zelf ben ik daardoor op een prettige manier ook een beetje op training geweest. Door te begrijpen dat je met name op een onzeker meisje rustig en niet geïrriteerd moet reageren. De lengte vond ik ook prettig, en de trucjes moet jezelf borgen.Onze dochter was gisterenavond opeens wel erg verdrietig, echt huilen, vanwege het afscheid. Maar we hebben daar beiden rustig over gepraat en het een plek gegeven door er in een dagboek over te schrijven en de foto’s erbij geplakt. We hebben over een paar maanden zeker nog een keer contact, zou onze dochter errruuuuuuuug leuk vinden.
10

Hij heeft grote stappen gemaakt dankzij jou!


Op een schaal van 0-10 geef ik een 10. Ik heb je al aanbevolen bij meerdere mensen waarvan de kinderen wel een positief zetje kunnen gebruiken. Ik heb je ervaren als een authentiek persoon, je hebt onze zoon (en ons) veel handvatten gegeven waarmee we de komende periode, en zolang als nodig, gebruik van zullen maken. Bij de intake vertelde ik je dat onze zoon buikpijn kreeg van ‘naar school moeten’ en nu heeft hij bijna altijd zin om naar school te gaan. Hij heeft grote stappen gemaakt dankzij jou!
9

Onze dochter is, zeer terecht, super trots!


Topweek (proefwerkweek) wordt vol vertrouwen gezien…Evaluatie: Voor onze dochter sloeg je precies de juiste toon aan. Op basis van haar krachten en met jouw vertrouwen en begeleiding heeft ze prachtige stappen gezet. Ze is in manier van denken en doen relatief jong waardoor methodes prima aansloegen. Voor deze doelgroep ( tieners die wat jong zijn in manier van denken en handelen) zal ik met veel plezier mensen doorverwijzen – zeker een 9! Onze zoon, wat verder in denken en doen dan onze dochter; natuurlijk ander kind, heeft ook het boekje keer doorgebladerd en die vond het kleutertaal…..denk dat voor tieners die al meer tiener zijn deze methode wat kinderlijk kunnen zijn. Dan zou ik mensen even contact met je laten opnemen om te bespreken of een traject past. Kortom, heel fijn wat je met en voor onze dochter gedaan hebt! En zal je praktijk warm aanbevelen.